Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 24 de setembre de 2022

Necrològiques DdG

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOSEP BAYÓ PIFERRER

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Montserrat Mercader Aymerich. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a la 1 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

LLUÍS SOLÉ DIAL

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Àngela Viguet Canal i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PAQUITA QUINTANA BARTRINA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de

Joan Sabater Sais i tenia dos fills. 

Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

JOAN BRUJATS LLOVERAS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Barnés Pòrtulas. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’església de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

TRINIDAD ORTEGA MORENO

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Manuel Rojas Gómez i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JULIÀ DE RAMIS

MANUEL BELLO CÁRDENAS

Ha mort als 72 anys. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SANTA COLOMA DE FARNERS

LOLA VERDAGUER MESTRES

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joaquim Viñolas Estrach. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SARRIÀ DE TER

DOLORS CALONGE SERREINAT

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Tió Cordonet. Residia a Sarrià de Dalt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

VILAMALLA

ISIDRE SALA PUIGDEVALL

Ha mort als 81 anys. Tenia una filla. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Vilamalla.

VILOBÍ D’ONYAR

TONI DUCH COLL

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Garzón Nevado. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Compartir l'article

stats