Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 25 de setembre de 2022

Necrològiques DdG

BESALÚ

JULIÁN ORTEGA GARCÍA

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Manuela Lara Salazar. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al monestir de Sant Pere de Besalú.

FIGUERES

TERESA GAMERO SÁNCHEZ «TERE»

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Javier Barroso Rubio i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANTONIO GARCÍA GUIDUS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Paquita León Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

NATALIA BRUNSÓ PLANELLA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joaquim Ruhí Tusell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOSEP BAYÓ PIFERRER

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Montserrat Mercader Aymerich. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

JAUME MORET i BASAGAÑA

Ha mort als 74 anys. Era casat amb M. Teresa Casadevall Teixidó i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan de les Abadesses.

SANT JULIÀ DE RAMIS

ANTONIO MARTÍNEZ LOZANO

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Dolores Cejas Muñoz. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

TOSSA DE MAR

MARIA ROSA TORT COLOMER

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Antonio Díez González i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 el matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

Compartir l'article

stats