Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 27 Setembre de 2022

AMER

JOSEP JUNQUERA FUSELLAS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb María Carmen Muriana Zamudio. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ARBÚCIES

PAQUITA CANALETA ARGEMÍ

Ha mort als 65 anys. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BANYOLES

JOAN COLL GIFRA

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Dolors Constans Pagés. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

OLOT

ANNA MONTAÑÀ GRATACÓS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Plana Feixas i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PALAMÓS

ÁNGELES IGLESIAS GIL

Ha mort als 86 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

RIPOLL

ANNA GARCIA LLOBREGAT

Era soltera. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església del monestir de Ripoll.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

GREGORIO TORRES CANO

Ha mort als 60 anys. Era casat i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

JOSEP BELLAVISTA BASSAS

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Subirós Font. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

Compartir l'article

stats