Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 28 Setembre de 2022

ARBÚCIES

PAQUITA CANALETA ARGEMÍ

Ha mort als 65 anys. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BEGUR

MARIA SOLÉS MARULL

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Félix Dolz López. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

CASSÀ DE LA SELVA

MARIA LLUÏSA BAUSIS XIBERTA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pierre Bonnet i tenia una filla. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia es va celebrar ahir dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

MARIA MARTÍNEZ SERRANO

Ha mort als 83 anys. Era vídua de José Manzano Matilla i tenia sis fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 de matí, a la funerària Vicens de Figueres.

RAMON CAPA CREHUET

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Teresa Ricart Bartrolich. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

PERE TENAS PORTABELLA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Rosa Palomé Coll. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tantori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

EDUARDO ALEJANDRO RODRÍGUEZ CASTILLO

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar. 

MATA

TERESA NOU PULÍ

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Joan Masdéu Dorca. Residia a Mata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

OLOT

JOAN CAPDEVILA DILMÉ

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Jesús Font Torrent i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Pere Màrtir d’Olot.

EMILI PLANTALECH PLANAGUMÀ

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Marie Claire Colomer Nassivet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

SALT

LLUÍS COLL GIRABETS

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Carme Soler Badosa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JORDI RODRÍGUEZ MARTÍNEZ

Ha mort als 39 anys. La seva parella, Luciana Rodrigues Diniz. Tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

MARIA ROSA CORTACANS CALSINA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Conrad Bullich Espuña. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SANTA PAU

ESTRELLA NASPLEDA MASEGÚ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Masegur Capdevila i tenia quatre fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sana Maria de Santa Pau.

Compartir l'article

stats