Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 29 de setembre de 2022

Necrològiques DdG

ARBÚCIES

FONSU MORER REGÀS

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Carmen Parera Xargallo. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

CALDES DE MALAVELLA

EUGENIO RUIZ PÉREZ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Josefa Mérida Sánchez. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

GIRONA

MIQUEL VARDERI CORCOY

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Maria Rosa Hugas Andrés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA MENDOZA ALMUDEVAR

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Simon Blanch Mateu. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PABLO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Encarna Heredia Cortés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Vila-roja de Girona.

ELS HOSTALETS DE LLERS

LUÍS TORRES GUERRI

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Isabel Vicente González i tenia quatre fills. Residia als Hostalets de Llers. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLAMBILLES

ÀLEX MANUEL-RIMBAU MUÑOZ

Ha mort als 54 anys. Residia a Llambilles.

 La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

EDUARDO ALEJANDRO RODRÍGUEZ CASTILLO

Ha mort als 34 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar. 

OLOT

CARLES RODEJA BERGA

Era casat amb Trinitat Mora Pla i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

RIPOLL

BELEN QUIÑONES MONTOYA

Era vídua de José Moreno Llamas i tenia sis fills. Residia a Ripoll. 

La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Monestir de Ripoll.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JORDI RODRÍGUEZ MARTÍNEZ

Ha mort als 39 anys. La seva parella, Luciana Rodrigues Diniz. Tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAQUÍN VARGAS ASINS

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Ángeles Carrillo Espejo i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols.  

La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

PILAR TENA PUIG

Ha mort als 91 anys. Era vídua. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Compartir l'article

stats