Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del dia 30 de setembre de 2022

Necrològiques DdG

BANYOLES

DOLORS SERRA SURINA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miquel Fontàs Arbat. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Mieres.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

IRENE BRIGGS EDMUNDS

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Joaquim Municoy Genís i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens.

GIRONA

EDITH ELODIA LUCIA VALDEZ

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jean Daniel Casals. Residia a Girona.

LLORET DE MAR

MUHAMADOU SANNOH

Ha mort als 36 anys. Era casat amb Fatoumata Hidrah. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 1/4 i 5 minuts de tres de la tarda, al tanatori de Lloret de Mar.

MONT-RAS

JOSEP FUERTES CABEZUELO

Ha mort als 61 anys. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

OLOT

CARLES RODEJA BERGA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Trinitat Mora Pla i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

GERTRUDIS TUBAU GIRALT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Martí Geis i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

LLUÍS GUINART SALA

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Matilde Sajovitz Puig i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

QUIM VILÀ VALLS

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Anna Moreta Mascort. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALT

FRANCESC MASCLANS DESPLÀ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria del Pilar Vidal Sabanés. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN RAMOS RUIZ

Ha mort als 80 anys. Era vídua de José Zayas Díaz i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

PILAR TENA PUIG

Ha mort als 91 anys. Era vídua. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOSÉ MENCIÓ ESTEVA

Ha mort als 86 anys. Era vidu i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VIDRERES

JOSÉ ANTONIO SACASA GONZÁLEZ

Ha mort als 45 anys. Era casat amb Lídia Fernández Batllosera. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Compartir l'article

stats