Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 2 Octubre de 2022

BANYOLES

ANDREU SERRA REVERTER

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Paquita Llobet Duran. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Banyoles.

BESALÚ

ALFREDO BLASCO MILIAN

Ha mort als 89 anys. Era vidu d’Asunción Altabella Martí. Residia a Besalú. 

FIGUERES

MATILDE TERRADES BAUS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Ramon Marcó Cortada. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MIGUEL SOLER GUTIERREZ

Ha mort als 67 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

MERCÈ FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Mota Garcia i tenia una filla. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

REMEI GARCÍA MORENO

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ESTRELLA ARTACHO PACHECO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Artacho Mora. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LA JONQUERA

ANTONIO MORENO CASTRO

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Carmen Salazar Hermoso i tenia cinc fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Jonquera.

LLANÇÀ

ROSARIO GALVÁN MORENO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Tomás González Coronado i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Llançà.

NAVATA

JAUME ESPIGULÉ BOSCHMONAR

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Llúcia Serrat Roca. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Navata.

OSOR

ANTÒNIA RIERA ANGLADA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Cros Palomeras. Residia a Osor. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere d’Osor.

PORQUERES

JOAN COMPTA MASDEVALL

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Angelina Galí Busquets. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

PORT DE LA SELVA

JOSÉ MARIA GALÁN CEPERO

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Pepita Bohorquez Peñalosa i tenia un fill. Residia a Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Port de la Selva.

ROSES

JULIO SASTRE ORTENSI

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Gualde Sentena. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 de matí, al tanatori de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

TONI LINARES LEAL

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Rosa Albertí Ferrer i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

VILOBÍ D’ONYAR

LLUÍS MOLINS SALA

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Pilar Carandell Pèlach. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Compartir l'article

stats