Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 4 Octubre de 2022

ALBONS

JOAN BONET VERGARA

Ha mort als 55 anys. Era solter. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia d’Albons.

BESCANÓ

JOAQUIM SIDERA BLANCH

Ha mort als 92 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

CAMPDEVÀNOL

RAMON CUNILL SALA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Puri Pulido Chamorro i tenia una filla. Residia a Campdevànol. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Campdevànol.

FIGUERES

KEVIN PUGA PÉREZ

Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

DOLORS ROURA ROURA

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Joaquin Porta Domingo. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

AURELIO VALLEJO GARCÍA

Ha mort als 104 anys. Era vidu d’Amalia Marcelo Bonillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA AGRAMUNT CANTALOSELLA

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Joan Palomeras Reverter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

HOSTALETS D’EN BAS

CORNELI COLOM COMAS

«En Neli»

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pepi Font Vila i tenia dues filles. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria dels Hostalets d’en Bas.

LA JONQUERA

VICTÒRIA VERDAGUER MARESMA

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Josep Camós Moret i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de la Jonquera.

LLANÇÀ

MARCELINO APARICIO VAQUERO

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Angelines Lobato i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la funerària Àltima de Llançà.

OLOT

TOMÀS DOMÍNGUEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Janina Juanola Coromina i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

RIPOLL

AGUSTÍN RAIGÓN REQUENA

Era casat amb Ramona Martínez Barranco i tenia un fill. Residia a Ripoll. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al Monestir de Ripoll.

ROSES

ARTURO MUTOS MELGAREJO

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SANT FELIU DE PALLEROLS

JORDI COMPTA PRAT

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Mariona Soms Bou i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

EMILI FRIGOLÉ BOSCH

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Valls Torrent. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

Compartir l'article

stats