Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 7 Octubre de 2022

CAMPRODON

JOAQUIM RICART COLOM

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Mª del Carmen García García i tenia dos fills. Residia a la Colònia Estebanell de Camprodon. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Pau de Segúries.

CASTELL-PLATJA D’ARO

FINA DONADEU FARRARONS

Ha mort als 46 anys. La seva parella, Josep Franch Encesa. Residia a Castell-Platja d’Aro.

FIGUERES

ROSA FIGUERAS FEIXAS

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Joan Calero i Valls. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

JOAN GASCONS ANTONIA

Ha mort als 84 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

HOSTALRIC

FÉLIX LÓPEZ CAPELLADES

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Rocío Luchena Mendiola. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ARACELI BENÍTEZ LARA

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antonio Cordón Molina. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

RIUDARENES

MERCÈ MARTORELL JULIÀ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Llorenç Surós Vilà i tenia tres filles. Residia a l’Esparra de Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al cementiri de l’Esparra de Riudarenes.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ANTONIO SÁNCHEZ MORAGUEZ

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN LES FONTS

ANGELINA SERRA MASÓ

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Pere Reixach Carré i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

SANTA PAU

MARIANO MASSEGÚ CAPDEVILA

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

Compartir l'article

stats