Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 8 Octubre de 2022

ARBÚCIES

NANDO GONZÁLEZ PÉREZ

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Carmen Morer Pibernat. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BANYOLES

MARIA PLA ESTEBA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Gelmà Sagrera. Residia a Banyoles.  La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

BLANES

MANOLO LASHERAS BARRABÉS

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Enriqueta Castella Conesa. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

NEUS ALSINA VIÑOLAS

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Pere Sabrià Alabau. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

ROSA FIGUERAS FEIXAS

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Joan Calero i Valls. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

FORNELLS DE LA SELVA

GLÒRIA LÓPEZ MONJÉ

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Manel Antequera Vargas. Residia a Fornells de la Selva. 

GIRONA

EDESIO GÓMEZ TAÍN

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Emilia Fraiz Troitiño. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALT

ANGELA ENACHI

Ha mort als 66 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT PRIVAT D’EN BAS

DIDAC MORENTE CABO

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Assumpció Casamitjana Coromina i tenia una filla. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Privat d’en Bas.

SANTA COLOMA DE FARNERS

JOSEP NAVARRO CASADEVALL

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Antonia Fernández González. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SILS

JOAQUIM PALMADA PRATSEVALLS

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Tornés Call. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Riudarenes.

Compartir l'article

stats