Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 25 Octubre de 2022

CORÇÀ

DOLORS COMPTE PONS

Ha mort als 93 anys. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 9 del matí, al cementiri de Corçà.

EMPURIABRAVA

DIONI ROBLES MARTÍNEZ

Ha mort als 51 anys. La seva parella, María Elisa Vázquez Núñez. La cerimònia se celebrarà el divendres dia 28, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

FIGUERES

MARCEL BASSAGAÑAS PAGÈS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Teresa Ribas Pagès i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ÀNGEL COSTA ARGELÉS

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Rosa Illa Valls i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

LA SELVA DE MAR

ALBERT REYNES CASTILLO

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a la Selva de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

LLAGOSTERA

FRANCESC ROGER ESTEBAN

Ha mort als 75 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

MELIANTA

QUIMETA GELI COSTA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Martí Vergés Caixàs. Residia a Melianta - Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Melianta.

OLOT

JOSEP PUJOL VILALTA

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Maria Vilalta Riera i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MARCEL SABATER CASTAÑER

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Mª del Tura Corriols Bonet. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL

VICENTE HERNÁNDEZ VALDIVIESO

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Carmen Pérez Baidez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

MERCÈ GASULL BAQUÉ

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

MARINA PUIG JOFRE

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Simón Hernández Miravete. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SALT

FRANCESC CAMA RIQUELME

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Catalina Soler Massos. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

ROSA MOISET MASSÓ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Gispert Bordas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SILS

MANUEL RUZ SÁNCHEZ

Ha mort als 77 anys. La seva parella, Leocadia Fernández García. Tenia dues filles. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

PONÇ COROMINOLA SIDERA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Margarita Saballs Pijoan. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILOBÍ D’ONYAR

RAMON MIQUEL BOADAS

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Gràcia Panella Roqueta i tenia tres fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Vilobí d’Onyar.

Compartir l'article

stats