Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 20 de Novembre de 2022

BANYOLES

MARTA CARDONA SOLEY

Ha mort als 60 anys. Era casada amb Joaquim Mumbrú Martínez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles. 

MARIA DOLORS FRIGOLA CARLES

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Compte Pujolàs. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BEGUR

ROSARIO GUAL GUAL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Aparici Gual. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

BONMATÍ

JOAQUIMA COSTA TEIXIDOR

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Armengol Fontanella. Residia a Bonmatí. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bonmatí.

CALONGE - ST. ANTONI DE CALONGE

PEPE PÉREZ MARTÍN

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Georgina Deulofeu Domènech i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MÓNICA SOERO VÁZQUEZ

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a Castelló d’Empúries.

CELRÀ

JOSEP GRAU GINESTA

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Isabel Estevez Gómez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ISABEL DUARTE DONOSO

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Francisco Anton Giménez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del mgidia, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

M. DOLORS NOVELLÓN CERNUDA

 «Lolita»

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Jordi Gassiot Oliveras. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia la Immaculada de Figueres.

GIRONA

MONTSE BALL-LLOVERA VIÑOLAS

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Palau Sacosta de Girona.

MARGARITA DE CIURANA FRANCESCH

Ha mort als 92 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

XAVIER BOSCH MARQUÈS

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Maria Neus Adroher Burch. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARTÍ AYATS i COMPTA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Dolors Bartrina Argelés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ CIUDAD FERNÁNDEZ

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Pepi Sanroman Cortijo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

JOAN MATAS FAJA

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Torrent Cirera i tenia una filla. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

PALAFRUGELL

CARMEN FELIU CASAÑAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Isern Amir. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà el proper dia 23, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

ROSALÍA CARRACEDO ORGAZ

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Constantino Domínguez Miján. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

PEDRO SOLER SAMPIETRO

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Antonia Rojas Aullón i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN LES FONTS

ELVIRA MORERA BLANCH

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Galceran Coll i tenia tres fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Joan les Fonts.

SANTA PAU

FRANCISCO SUÑER COLOMER

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Maria Costa Casas i tenia un fill. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

SILS

SALVADOR COMPAÑÓ BUSQUETS

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Victoria Gordillo Moreno i tenia un fill. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia Sta. Maria de Sils.

VALL DE BIANYA

DESIDERI JUNCÀ MORET

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Dolors Monteis Pujol i tenia tres fills. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

Compartir l'article

stats