Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 21 Novembre de 2022

AMER

ALBERT PLANA LÓPEZ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Isaura Franch Solà. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria d’Amer.

CALONGE - ST. ANTONI DE CALONGE

PEPE PÉREZ MARTÍN

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Georgina Deulofeu Domènech i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia serà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MÓNICA SOERO VÁZQUEZ

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a Castelló d’Empúries.

JOSEP SANCHO GOU

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Antonia Pérez Buxeda i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MARGARITA DE CIURANA FRANCESCH

Ha mort als 92 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

L’ESCALA

JOSEP MOTAS BOMBARDÓ

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Teresa Güell Costa. Residia a L’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Verges.

LLORET DE MAR

FRANÇOISE HOÉ

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Josep Antoni Barbera Mauri i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar.

OLOT

JORDI GENESCÀ VILA

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Carme Trujillo Aguilar i tenia tres filles. Resiida a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

CARMEN FELIU CASAÑAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Isern Amir. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà el proper dia 23, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

SILS

SALVADOR COMPAÑÓ BUSQUETS

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Victoria Gordillo Moreno i tenia un fill. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia Sta. Maria de Sils.

TORROELLA DE MONTGRÍ

MONTSERRAT DURAN HUGAS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Mir Gusó. Residia a Torroella de Montgri. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILABERTRAN

ANNA FERRER ROQUI

Ha mort als 92 anys. Era casada amb Joaquim Valent Ferrerós i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Vilabertran.

VILAMALLA

JOSÉ ROMERA ANTEQUERA

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Juana Sánchez Martín i tenia tres fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 7 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats