BANYOLES

MARIA MASMITJÀ ROS

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Olivé Ferró. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

ESPERANÇA SUÑÉ GUINÓ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Lluís Bramon Planas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

CALDES DE MALAVELLA

TOMAS ANTUNEZ ROMERO

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CALONGE

JESÚS PEDROL ROMEU

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Hermínia Robert Gispert i tenia dues filles. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CASSÀ DE LA SELVA

NARCISA SUÑER CASTELLÓ

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Ramon Oliver Geronés. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

SOR FRANCISCA SURRELL TARRATS

Ha mort als 99 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al convent de Sant Josep de Figueres.

GIRONA

PEPITA ORPELLA PARDELL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Llecha Rovira. Residia a Girona. 

OLOT

FRANCISCO MORCILLO MORCILLO

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Matilde López Navarrete i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Pere Despuig de la Vall de Bianya.

GABRIEL JARILLO JARILLO

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Emília Casado Almansa i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL

CARMEN FELIU CASAÑAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Isern Amir. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

JUAN JOSÉ VENTURA CRUZ

Ha mort als 66 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

FRANCESC GALCERAN OLIVER

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Mercè Estrabau Bassó. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

QUART

ROSA QUINTANS OTERO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Benet Calvet Vila. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

RIUMORS

ANNA MARIA PLAJA BACH

Ha mort als 101 anys. Era soltera. Residia a Riumors. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

SANT FELIU DE BUIXALLEU

JOSEP MARIA IGLESIAS PUIGDEVALL

Ha mort als 70 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Buixalleu.

SANTA COLOMA DE FARNERS

MIGUEL MARTÍN SANTIAGO

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Hipólita Bolívar Muñoz. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.