ARBÚCIES

JOAN CAMPS SOLER

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Auledas Busquets. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BANYOLES

MARIA MASMITJÀ ROS

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Ramon Olivé Ferró. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

BLANES

JOSÉ FRANCISCO JIMÉNEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 74 anys. Residia a Blanes. 

CALDES DE MALAVELLA

TOMÁS ANTUNEZ ROMERO

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CELRÀ

JORDI ABADIA MASSAGUER

Ha mort als 70 anys. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

SÒNIA COROMINAS CORTALS

Ha mort als 50 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOANETES

XICU BARCONS MASEGÚ

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Duran Amargant i tenia un fill. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Romà de Joanetes.

LLORET DE MAR

JOSEFA LLORENS CUSELL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rosendo Vives Xicoy. Residia a Lloret de Mar. 

MAÇANET DE LA SELVA

MARGARITA DORDAL BELLVER

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Enric Casabó Barceló. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

GABRIEL JARILLO JARILLO

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Emília Casado Almansa i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

TERESA PUIGDEMONT BARCONS

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Narcís Dali Font i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ARME SERAROLS ESTAÑOL

Ha mort als 72 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Pau.

RIUDARENES

PERE FRANCH SUREDA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Conxita Quintana Pons. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Riudarenes.

ROSES

ÁNGELES MUÑOZ TORRENTE

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Esquinas Ejea. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SANT ESTEVE D’EN BAS

JULIÀ SOLAZ ROYO

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Magdalena González Marguí i tenia dues filles. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE PALLEROLS

MONTSERRAT GARGANTA COLOMER

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Jaume Sidera Juanola i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 9 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

SARRIÀ DE TER

ANNA ROURA VALLS

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Joan Vilà Teixidor. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TORROELLA DE MONTGRÍ

CARMEN PORCEL NAVARRO

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Josep Barnés Saguer. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.