Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 25 de novembre de 2022

Necrològiques DdG

AMER

TRINIDAD CAMARASA RODRÍGUEZ

Ha mort als 83 anys. Era soltera. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BLANES

ANTONIO RODRÍGUEZ SÁNCHEZ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Consuelo Olivera Calurano. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FIGUERES

NURI PALLACH SAN ILDEFONSO

Era soltera. Residia a Figueres. Serà incinerada avui divendres, a les 7 de la tarda, al crematori de funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

SÒNIA COROMINAS CORTALS

Ha mort als 50 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ELISEO JUBERT SALLERAS

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Girona.

SUSI RODRÍGUEZ RICO

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Borrego Velasco. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

PILAR PÉREZ HERNÁNDEZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Abadia. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

ANNA COMAS OLIVERAS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Salvat Soler i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLORET DE MAR

RAMON FAURA LLAVARI

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Genevieve Ginette Labat i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

MARGARITA DORDAL BELLVER

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Enric Casabó Barceló. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

MERCÈ PRAT SOLER

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

FERNANDO FAIREN CAÑELLAS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Mercedes Camarena Camarena. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

SALT

ELIA SUBIRANA SUÑÉ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Tomàs Bonilla Gancedo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FIDEL LARUMBE OTEIZA

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Petra Iguzquiza Romero i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

ANNA ROURA VALLS

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Joan Vilà Teixidor. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

Compartir l'article

stats