Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 28 novembre de 2022

BEGUR

MANEL LOZANO CABELLO

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Consuelo Cardeña García. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

BREDA

ESTEVE ROSELL AULADELL

Ha mort als 67 anys. Era solter. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CALONGE

MARIA SERRA QUINTANA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Santiago Sancho Maza. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

JULIA TAMBORERO MONTOLIO

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Alfonso Cervera Pagès i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LOLI ANGULO MIÑAMBRES

Ha mort als 57 anys. Tenia dues filles. Residia a Figueres. L’acte de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MARIA ROSA SALA FUNALLERAS

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Vicenç Duran Caner. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

FILOMENA RIZOS GIMÉNEZ

Ha mort als 82 anys. Era vídua de José Rodríguez Cuenca. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

MONTSERRAT BRUGUERA SUREDA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Arturo Romero Ruiz. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

OLOT

PALMIRA DOMÈNECH FIGUERAS

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Rafel Rovira Coromina i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MARGARIDA PLANAGUMÀ SERRAT

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Joan Bonet Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

JOSÉ MORENO CORDERO

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Lucía Magriz Granado i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CONCEPCIÓ MONSALVATJE ESPUÑA

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Joaquim Codony Planella i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

TOÑI MARTOS MONTALBÁN

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Antonio Sánchez Sánchez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Compartir l'article

stats