Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 1 de desembre de 2022

BESCANÓ

CAYETANO PÉREZ LÓPEZ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Enriqueta Ortíz Monterrubio. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

BLANES

JORDI DUÑÓ MARTÍN

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Montserrat Estrada Soler. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

CALONGE

AMPARO RODRÍGUEZ DIÉGUEZ

Ha mort als 79 anys. Era casada amb José Rodríguez Ruíz i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

FIGUERES

MANEL GALLARDO MASDEU

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Puri i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PEDRO LUIS GILI SINTES

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Margarita Muñoz. Residia a Figueres. 

GIRONA

PILAR NAVALÓN VIEJO

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Roura Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

NARCÍS HORS ABEL

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Maria Garcia Maranges. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

DOMINGO FRIGOLA PUJEU

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Valeros Ropero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLAGOSTERA

PERE ROYO DOMÉNECH

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Feliu de Llagostera.

PALAFRUGELL

TONY RODRÍGUEZ MEDINA

Ha mort amb un mes i tres setmanes de vida. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

JUAN MUÑOZ RAMÍREZ

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

SALT

SALVADOR GIBERT RESTUDIS

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Pilar Esparch Sánchez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LUIS ANDRÉS MARQUETA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Manuela Corbillo Tena i tenia un fill. Residia a Salt. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres, al tanatori Mémora de Salt.

Compartir l'article

stats