Necrològiques 2 de desembre de 2022

Captura

Captura / Sendo Masgrau

AMER

MARIA CROSAS MARTÍNEZ

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Manel Arnau Planella. Residia a Amer.

BORDILS

QUIMETA SAU CASADEMONT

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Lluís Collell Ventura. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al cementiri de Bordils.

CASSÀ DE LA SELVA

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva.

MICAELA VIÑUELAS MARTÍNEZ

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Francisco Campaña Jiménez. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CASTELL D’ARO

DINO BERGANTIÑOS TOMÉ

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maruchi Benavides Subirada i tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La vetlla se celebrarà avui divendres, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

ENCARNACIÓN MEJÍAS GARCÍA

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Javier del Egido Martínez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Figueres.

GIRONA

VALVANERA SANZ CASCO

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Francisco Ramírez Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

LLORET DE MAR

FATIMA ALI MOHAMED KHALIFI

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Abdelsalam El Amrani. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 3/4 de 2 del migdia, a la mesquita de Blanes.

PALAFRUGELL

ALONSO SEGURA GARCESO

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Inés Valencia Sánchez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PORTBOU

LOLITA DE VEGA CAPELLA

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Maria Cuadros Castelló. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

SANT HILARI SACALM

RITA MIRALPEIX MORAGAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Recasens Taberner. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

SANT JOAN LES FONTS

TERESA GUIX CAPDEVILA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francisco Gelis Costa i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

Subscriu-te per seguir llegint