Necrològiques del 4 de desembre de 2022

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

Captura2

Captura2 / Sendo Masgrau

Captura3

Captura3 / Sendo Masgrau

AMER

CONSOL GARRIGA ESPIGOL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Pujolràs Martí. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

CASSÀ DE LA SELVA

JOSÉ MARÍA RUIZ DEL ÁGUILA

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. 

FIGUERES

ENRIQUETA LÓPEZ SÁNCHEZ

Ha mort als 84 anys. Era vídua de José Martínez Martínez i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

RAMON GALÓ BOSCH

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR GUBAU XARGAY

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Pere Fanals Oriol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

HOSTALRIC

JUAN PEDRO ARROYO HERRERA

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Isabel Escamilla Pérez. Residia a Hostalric. 

LA JONQUERA

JOAN DE SOUSSA PÉREZ

Ha mort als 20 anys. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

LLAGOSTERA

ELENA ARMENGOL VICENS

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Emili Roget Raurich. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

OLOT

RAMON CAMPÀS PIJUAN

Ha mort als 72 anys. Era casat amb M. Teresa Blancafort Capdevila. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de les Preses.

MARIA COSTA DEVESA

Ha mort als 95 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

PACO HEREDIA FONT

Ha mort als 78 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PORT DE LA SELVA

JAUME CAMPS ROVIRA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosa Busquets Vall. Residia a Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Port de la Selva.

RIUDARENES

NÚRIA MASSA ENRICH

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Joan Figueras Figueras. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ROSES

SATURNINO GAMINDE ANSURIZA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Amelia González Gómez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

JUAN MARRUECOS LÓPEZ

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

ANTONIA RUIZ MORENO

Ha mort als 64 anys. Era vídua d’Antonio González Márquez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

SALT

CECILIA VALES CLAPAROLS

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PERE FORNELLS PINSACH

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Paquita Colom Albertí. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MIGUEL ORTEGA LÓPEZ

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Dolores Melero Montes i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint