Necrològiques del 6 de desembre de 2022

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

esquela 2

esquela 2 / Jaume Mundet

esquela 3

esquela 3 / Jaume Mundet

esquela 4

esquela 4 / Jaume Mundet

esquela 5

esquela 5 / Jaume Mundet

AMER

MANEL ARNAU PLANELLA

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Crosas Martínez. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al cementiri d’Amer.

BANYOLES

ANNA MARIA PI BOHER

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Ramon Sala Lladó. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JOSEP BASÍ MONER

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Sanz Pujol i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

CERVIÀ DE TER

JOAQUIM SOLÉS BATLLE

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Rosa Llorà Comas. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

GARRIGUELLA

ROSER LLEVAT VILADOT

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Pere Ginjaume i tenia tres fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

CONSOL COLOMER JOU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Maria Sanabras Grau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

DOLORS LÓPEZ GARCIA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ceferino Cordomí Pereda. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

MARIA TERESA ANDREU PONT

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Rafael De Toca De Ciurana. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

L’ESCALA

YBES ALAIN MASUREL

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Martine Masurel. Residia a París. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLERS

MARIA CALLÍS FALGÀS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Salvador Roura Pi i tenia una filla. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Llers.

MAÇANET DE CABRENYS

MARIA CARRERA COSTA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Mateu Valls Guiset. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Maçanet de Cabrenys.

OLOT

PAQUITA DOMÈNECH PLANELLA

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Àngel Tona Rifà i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

RAMONA BELMONTE ESCOBAR

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Amalio Rodríguez González. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a la 1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

QUART

NARCÍS BOU FABRELLAS

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALT

MARIA DOLORS PASTELLS NOGUÉ

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Lorenzo Figueras Prunell. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

LLUÍS MARGENAT CASELLAS

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Assumpció Godoy Campsolinas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

JOSEP NEGRELL COSTA

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

BIENVENIDA BALSEIROS HERRANZ

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Daniel Moreno Moya i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT PERE PESCADOR

JUANITA ESTEBA MACAU

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Pagès Algans i tenia dos fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

SARRIÀ DE TER

ROSA PAZOS DOMÍNGUEZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Armando Penabad Cal i tenia dos fills. Residia a Sarrià de Ter.

SILS

ANTONIO PERIS LÓPEZ

Ha mort als 71 anys. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

VILABLAREIX

ANGELINA BARTOMEU PÉREZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Manel Feliu Boada. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vilablareix.

VILAMALLA

JOSÉ GARCÍA DEL OJO

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Carmen Cabezas Cabrera i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint