Necrològiques del 7 de desembre de 2022

esquela1

esquela1 / Jaume Mundet

esquela2

esquela2 / Jaume Mundet

AMER

MANEL ARNAU PLANELLA

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Maria Crosas Martínez. Residia a Amer.

ANGLÈS

JOSEP PONT FEIXAS

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Barbosa. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

ARBÚCIES

JOSEP SERRAT JUNYENT

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Comajuan Tornés. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

CALONGE

FRANCISCO GÓMEZ SÁNCHEZ

Ha mort als 58 anys. Tenia set fills i residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

TIMOTEO GONZÁLEZ GONZÁLEZ

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Figueres. Serà incinerat avui dimecres, al crematori de la Funerària Vicens de Figueres. 

MARIO RUIZ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Sylvia. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dijous, a les 6 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MARIA TERESA ANDREU PONT

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Rafael De Toca De Ciurana. Residia a Girona.La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

RAFEL MASÓ BRU

Ha mort als 95 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

L’ ESCALA

YBES ALAIN MASUREL

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Martine Masurel. Residia a París. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA PINYA

TONI BERGA CASAS

Ha mort als 56 anys. La seva parella, Antònia. Residia a la Pinya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de la Pinya.

LES PLANES D’HOSTOLES

JOAQUIM PLANELLAS MASDEVALL

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Montserrat Sau Vilalta i tenia dues filles. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

OLOT

JUAN DEL POZO ÁVILA

Ha mort als 58 anys. La seva parella, Ruth. Tenia un fill i residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ENGRÀCIA DORCA PALOMERAS

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Esteve Grau Molas i tenia un fill. Residia a Sant Miquel Sacot, Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ROSES

JOSEP VIÑOLAS GIRONÈS

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Joaquima Ramia Llonga. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Roses.

RUPIÀ

MARIA ROSA COSTA PACAREU

Ha mort als 93 anys. Residia a Rupià. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Rupià.

SALT

LLUÍS MARGENAT CASELLAS

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Assumpció Godoy Campsolinas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

JOSEP NEGRELL COSTA

Ha mort als 87 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT DALMAI

CRESCÈNCIA GÜELL MASÓ

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Joan Colomer Soler. Residia a Sant Dalmai. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Dalmai de Vilobí d’Onyar.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

BIENVENIDA BALSEIROS HERRANZ

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Daniel Moreno Moya i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANTONIA SEGOVIA SEGOVIA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Juan Morante Sánchez i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FRANCISCO ROMAN HERAS

Ha mort als 57 anys. Tenia dos fills i residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FERMÍN CARMONA GARCÍA

Ha mort als 73 anys. Tenia tres fills i residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

ROSA PAZOS DOMÍNGUEZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua i tenia dues filles. Residia a Sarrià de Ter. 

SILS

ANTONIO PERIS LÓPEZ

Ha mort als 71 anys. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

Subscriu-te per seguir llegint