Necrològiques del 29 de Gener de 2023

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

esquela 2

esquela 2 / Jaume Mundet

esquela 3

esquela 3 / Jaume Mundet

esquela 4

esquela 4 / Jaume Mundet

CAMPLLONG

EDUARD FELIP CAMPENY

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Puig Puig. Residia a Campllong. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Campllong.

FIGUERES

MARIA ELORDUY BUSQUETS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan de Genover Bonal i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

MARÍA DEL PILAR RUIZ GALLEGO

«Tia Pili»

Ha mort als 73 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dissabte, a la funerària Vicens de Figueres. 

GIRONA

CARME CANADELL BASAGAÑAS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Saguer Burjó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MILAGROS SANTOLAYA MARTÍNEZ

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Inocencio Sáenz Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS GRAU GUIBAS

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ferran Escofet Bofill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARGO CANO MARTÍNEZ

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Ramon Vizoso Viquendi. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

AUGUST DALMAU GENÍS

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 31, al tanatori Mémora de Girona.

LA TALLADA D’EMPORDÀ

LLUÍS VILA BRUGAROLA

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Dolors Senent Arnau. Residia a la Tallada d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell

LLAGOSTERA

JOSÉ REY SERRANO

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Carmen Muñoz Serrano. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

MAÇANET DE LA SELVA

NICOLAZA VICTORIA ZOLANO DE ROBLES

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Isidro Garcelán Fernández. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

PEDRET I MARZÀ

ANGELITA ALBERNI PUJIULA

Ha mort als 95 anys. Era vídua en 1es noces de JoanPairó i en 2es noces de Julià Morera i tenia tres filles. Residia a Pedret i Marzà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

QUART

JOSEP DANÉS BALLELL

Ha mort als 77 anys. Tenia cinc fills. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

SANT GREGORI

TERESA CASELLAS SABATÉS

Ha mort als 90 anys. Era soltera. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

SANT MARTÍ VELL

CARMEN PONS VILA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà dimarts, dia 31, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

VILANOVA DE LA MUGA

MARIA CASTELLÓ TARRUELLA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Martí Bech Solatges i tenia dos fills. Residia a Vilanova de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vilanova de la Muga.

Subscriu-te per seguir llegint