Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 30 de Gener de 2023

AIGUAVIVA

MAGDA ROCA ROVIRA

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Jordi Sitjes Nadal. Residia a Aiguaviva.

BORDILS

JUAN GARRIDO LAGUNA

Ha mort als 91 anys. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 9 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

ANNA DARNÉS POU

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Blay Sarroca Aragonés i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

DOLORS GRAU GUIBAS

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ferran Escofet Bofill. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARGO CANO MARTÍNEZ

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Ramon Vizoso Viquendi. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

AUGUST DALMAU GENÍS

Ha mort als 89 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ORIOL YMBERT JUBANY

Ha mort als 40 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LAURA VIDAL MARCILLAS

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Canada Serra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ANDREU BALASTEGUI RUIZ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Aurora Santiago Martínez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

IAN SHEPLEY COOMBES

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Janet Constance Coombes. Residia a l’Escala.

MAÇANET DE LA SELVA

JOAQUIM ARGELÉS CARRERAS

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Carmen Alimany Bosch. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

ROSES

MARIA MARTÍN GRANADOS

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Jordi Pararols Subirà. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SANT MARTÍ VELL

CARMEN PONS VILA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Roig Vila. Residia a Sant Martí Vell. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí Vell.

Compartir l'article

stats