Necrològiques del 1 de Febrer de 2023

BLANES

SEBASTIÀ BATLLE RABAT

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Kathleen Mary Batlle. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

BORDILS

SALVADORA DONDA CARAVACA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Congost Oliveras. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve de Bordils.

CELRÀ

SIXTE FONT BOU

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carme Reig Vilardell. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

GIRONA

DOLORS TEIXIDOR ROS

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

RAMONA MASERO RINCONES

Ha mort als 88 anys. Era casada i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Girona.

JOAN CARRERA TRIOLA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Josefa Pujadas Noguer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

FRANCESC JUANOLA CRUZ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Trinidad Rodríguez Solorzano i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

OIX

MARIA MASDEU DORCA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Simón Nogué Garnatche i tenia dues filles. Residia a Oix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Llorenç d’Oix.

PALAFRUGELL

PERE JUSCAFRESA RIBOT

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Palmada Batlle. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PORTBOU

JOSE RAMÓN DEL HOYO ALONSO

Ha mort als 77 anys. Residia a Portbou. Serà incinerat avui dimecres, a les 11 del matí, al crematori de la funerària Vicens de Figueres.

JESUSA MARTÍNEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Roberto Colomer Gelabert i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARMEN DOMÍNGUEZ ALCAIDE

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Pérez Álvarez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

L’ESCALA

IAN SHEPLEY COOMBES

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Janet Constance Coombes. Residia a l’Escala. 

RUPIÀ

MARIA FERNANDA BLASCO BOY

Ha mort als 92 anys. Era vídua. Residia a Rupià. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Rupià.

SALES DE LLIERCA

HANS VAN DE WOUW

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Gerardina Helena Maria i tenia tres fills. Residia a Sales de Llierca. La cerimònia se celebrarà dissabte dia 4, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Sales de Llierca.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUANA LIÉBANA RUIZ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Fernando Cuchillo Collado i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT PRIVAT D’EN BAS

JOAN COLOMER TORRENTS

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Santas Esteban Santos i tenia tres fills. Residia a Sant Privat d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Bartomeu del Mallol, la Vall d’en Bas.

Subscriu-te per seguir llegint