Necrològiques del 3 de febrer de 2023

Captura

Captura

ARBÚCIES

MIQUEL AMARGANT PLANAS

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Rosa Xamaní Roura. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BANYOLES

FLORA NAVARRO GURPEGUI

Ha mort als 94 anys. Era soltera. Residia a Cantonigròs. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CALDES DE MALAVELLA

EVA ASENSIO ORTEGA

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Mariano Morales Ruiz. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CALONGE

MARGARITA FERNÁNDEZ RUIZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CANTONIGRÒS

FLORA NAVARRO GURPEGUI

Ha mort als 94 anys. Era solter. Residia a Cantonigròs. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA

EUFEMIA TORO DURAN

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Antonio Rosas Cuenca i tenia cinc fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

MONTSE COSTA QUER

Ha mort als 82 anys. Era vídua i residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’ EMPÚRIES

JOSÉ CASAS SORINAS

Ha mort als 82 anys. Tenia tres fills i residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

CELRÀ

JOANA ROSÉS COSTA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Ros Vila. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

CERVIÀ DE TER

JOAQUIM FRIGOLA COROMINA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Baró Poch. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

ESTANYOL

ALEJANDRA ANGLADA POLIS

Ha mort als 47 anys. Residia a Estanyol, Bescanó. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

ANTONIO LÓPEZ PAZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb María del Señor Caparros López i tenia dos fills. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MARÍA VENZAL BAUTISTA

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

PURIFICACIÓN LOLO RESCO

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Joan Beltran Quirantes. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

CONXITA BONA i FERRÉ

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Roqueta Davesa. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MONTSERRAT CASABÓ VINYES

Ha mort als 67 anys. Residia a la Bisbal d’Empordà.

LA PERA

ANNA FONT COSTA

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jaume Gifre Llach. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de la Pera.

MAÇANET DE LA SELVA

DOLORS SABALLS PLAJA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Saturnino Simón Hernández. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MONTAGUT

DOLORS GUIX ESPIGULÉ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Pairaló Jordà i tenia quatre fills. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de Montagut.

OLOT

DOLORS BOSCH DELÓS

Ha mort als 78 anys. Era vídua d’Eudald Serra Vila i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

RAMON BOSCH FEIXAS

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Magdalena Cortés Fagella i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

PALAMÓS

JOSÉ MANUEL ROJO GONZÁLEZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Ángela Muñoz Sánchez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SALES DE LLIERCA

HANS VAN DE WOUW

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Gerardina Helena Maria i tenia tres fills. Residia a Sales de Llierca. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Martí de Sales de Llierca.

SALT

SALVADOR NAVARRETE PÉREZ

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN CARBÓ CASELLAS

Ha mort als 72 anys. Era casat de Glòria Lloveras Soler. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOSEP GROS RIGAU

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carmen Córdoba Reina i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTIAGO ALEMANY CARBÓ

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Plácida Moreno Moreno i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

PACO LUQUE GRANADOS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Mercedes Casado Carrillo. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOSÉ GONZÁLEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 74 anys. Era vidu de María Garrido Valenzuela. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

ELVIRA ROURA MARCÓ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Vicens Gatius Mayolas. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint