Necrològiques del 5 de febrer del 2023

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

BANYOLES

NARCÍS SOLER COLOMER

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Montserrat Salvatella Vilalta. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

BESALÚ

MARÍA GÓMEZ MORILLO

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Muelas Callejón. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BLANES

ANTONIO MORÓN GALVÁN

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Judith Muñoz Satorra. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA

JORDI ARTIOLA DÍAZ

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Rosa Ruhí Prat. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CASSÀ DE LA SELVA

FELICIANO GÓMEZ BAUTISTA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Joaquina Camacho Moreno. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CASTELL PLATJA D’ARO

ANDRÉS GIL GÓMEZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Pilar Pérez Franco i tenia dos fills. Residia a Castell Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de santa Maria de Platja d’Aro.

CRUÏLLES

JOSÉ LEÓN AGUILAR

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Purificación Aguilar Hernández. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Cruïlles.

ESPOLLA

XAVIER LLACH MALLART

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Nuria Madern Subirà i tenia una filla. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

FRANCIAC

MONTSERRAT CAMPS OLIVERAS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Gironès Roure. Residia a Franciac. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Franciac, de Caldes de Malavella.

GIRONA

LUIS CASTELLANO LIÉBANA

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANNA BARDERA FABRELLAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Raset Esteban. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANA SIMÓN SIMÓN

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Dionisio Mayoral García. Residia a Girona. 

MIQUEL VILAR MORELL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Pallàs Ribas. Residia al Pont Major de Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ MARTÍNEZ JIMÉNEZ

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Paz Linde Expósito. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCESC ALEMANY BLANCH

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Combis Bronsoms. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de la Tallada d’Empordà.

MAÇANET DE LA SELVA

TERESA TORRENT GARCÉS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francesc Matas Sistaner. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MEDINYÀ

DOLORS JOHÉ CASADELLÀ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Coll Mitjà. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

OLOT

JAIME BATLLE VENTULÀ

Ha mort als 75 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

PALAFRUGELL

JOSEP COSTA SERRA

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

ALBERT XICOIRA SOLÉS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carmen Albert Paré. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CARMEN SÁNCHEZ LÓPEZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquin Beyret Álvarez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

ESTEFANIA SOLER ROGET MONT

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

EANTONIO MONTALVO FLORES

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Ingrid Elfriedde Kruppa i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JUAN BATLLE SAYOLS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Roser Vilà Marquès i tenia dos fills, Roser i Joan. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ENRIQUETA BALLELL FÀBREGAS

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Salvador Maynou Vidal. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

VILAJUÏGA

RAFAEL CASTAÑER NOGUERA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Roser Gusó Sarquella. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vilajuïga.