Necrològiques del 6 de febrer de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

BANYOLES

FRANCESC SALRÀ SERRA

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Isabel Albertí Comamala. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

Mª ÀNGELS FRIGOLA PEDRO

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Jaume Trullàs Coll. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria delsTurers de Banyoles.

BESALÚ

MARÍA GÓMEZ MORILLO

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Muelas Callejón. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BESCANÓ

LLUÍS CANALS BRUNS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Roser Torrus Sureda. Residia a Bescanó. 

BLANES

EMILIO ALBA MORALES

Ha mort als 87 anys. Residia a Pineda de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

FELICIANO GÓMEZ BAUTISTA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Joaquina Camacho Moreno. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

ANA CORTES LARA

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Isidoro Morales Cortes. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CASTELL PLATJA D’ARO

ANDRÉS GIL GÓMEZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Pilar Pérez Franco i tenia dos fills. Residia a Castell Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de santa Maria de Platja d’Aro.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

JOSEP LLUÍS MARTÍNEZ SERRANO

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Maria Teresa Prada Compte i tenia quatre fills. Residia a Castellfollilt de la Roca. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat de la família.

CORÇÀ

ANTONIO GARCÍA CASAS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Agripina Coronado Melgoso. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Corçà.

FIGUERES

FLORENCI VERGÉS PUIGVERT

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Blanca Pérez Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANNA BARDERA FABRELLAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Raset Esteban. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIQUEL VILAR MORELL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Pallàs Ribas. Residia al Pont Major de Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ MARTÍNEZ JIMÉNEZ

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Paz Linde Expósito. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ANTONIO SÁNCHEZ TORRECILLAS

Ha mort als 83 anys. Era vidu i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCESC ALEMANY BLANCH

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Combis Bronsoms. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al cementiri de la Tallada d’Empordà.

MATA

QUITERIA MARTÍNEZ MORATALLA

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Justo Martínez Jara. Residia a Mata. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Andreu de Mata.

MEDINYÀ

DOLORS JOHÉ CASADELLÀ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Coll Mitjà. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Medinyà.

OLOT

JAIME BATLLE VENTULÀ

Ha mort als 75 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Josep Obrer de la Canya.

CONSOL VILARRASA JUANOLA

Ha mort als 97 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

ALBERT XICOIRA SOLÉS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Carmen Albert Paré. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CARMEN SÁNCHEZ LÓPEZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joaquin Beyret Álvarez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

ESTEFANIA SOLER ROGET MONT

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUAN BATLLE SAYOLS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Roser Vilà Marquès i tenia dos fills, Roser i Joan. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ENRIQUETA BALLELL FÀBREGAS

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Salvador Maynou Vidal. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

TORROELLA DE MONTGRÍ

CARMEN VILÀ YLLA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Puig Pagès. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

MARIA CRUSET PARES

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Martí Casteys Moncanut. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint