Necrològiques del 7 de febrer de 2023

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

esquela 2

esquela 2 / Jaume Mundet

esquela 3

esquela 3 / Jaume Mundet

ALBANYÀ

DIONISIO SIERRA GONZÁLEZ

Ha mort als 86 anys. Residia a Albanyà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

ESCLANYÀ

JAVI SÁNCHEZ MARTÍNEZ

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Montse Franco Márquez. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

FIGUERES

FLORENCI VERGÉS PUIGVERT

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Blanca Pérez Rodríguez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

JORDI SORS ESTRABAU

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Pepita Riembau Sau i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FOIXÀ

MANUEL PAREDES COLCHERO

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Rosa Casado Peláez. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Foixà.

GIRONA

MARIA DOLORS FUMADÓ VIDAÑA

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Salvador Martí Teixidor. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGELA MASSALLÉ CASTELLS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Rafel Porras Leal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR VAILLES

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

MATA

QUITERIA MARTÍNEZ MORATALLA

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Justo Martínez Jara. Residia a Mata. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Andreu de Mata.

MONTAGUT

MIQUEL FÀBREGA PLUJÀ

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Rosa Vila Torrent i tenia un fill. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Montagut.

OLOT

ROSA COSTA BAYÓ

Ha mort als 100 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

CARMEN RODRÍGUEZ GARCÍA

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Antonio Domínguez Rastrero i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

LLUÍS SALA MASEGUR

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Estrella Rigall Sala. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

ROSES

FRANCESC GIRBAL VIÑOLAS

Ha mort als 64 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

SANT FELIU DE PALLEROLS

ANAÏS ROCA ROS

Ha mort als 39 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

SANT JOAN LES FONTS

CARLES RULL ESTEVE

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Dolors Planagumà Mayà i tenia dos fills. Residia a Sant Joan de les Fonts.La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

ANTONIO RODRÍGUEZ PEREIRA

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills i residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

Subscriu-te per seguir llegint