Necrològiques del 19 de març de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

FRANCESC FRIGOLA MASDEVALL

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Anna María Margall Poch i tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a l’església parroquial de la Sagrada Família de Figueres.

BEGUR

MIGUEL RAMÍREZ GALLARDO

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Francisca Barba Molina. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

BESALÚ

PAQUITA QUINTANA VILA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Gironell Compte. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 d’1 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BLANES

MARÍA JOSEFA RAMOS RAMOS

Ha mort als 71 anys. Era casada i tenia un fill. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

NICASIO DÍEZ PÉREZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Paula Gómez Incertis. Residia a Blanes. 

La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de la Sagrada Família de Blanes.

PILAR GARCIA ALÀ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Ollé Comas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA

MARTÍ PARCET CAMPENY

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Julià Riera. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a Santa Maria de Breda.

CABANES

ENRIC COLOMA NICOLAU

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María Brugués Tuebols i tenia dos fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Cabanes.

CRUÏLLES

MIQUEL SAYOLS VILA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Pilar Bañeras Blanch. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Sadurní de l’Heura.

GIRONA

MARIA SANJUÁN MORET

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep Pineda Coll. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MATA-PORQUERES

JOSEP CANAL PUIGDEMONT

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Aurora Roca Reixach i tenia tres fills. Residia a Mata-Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL

MARIA TERESA MESTRAS SORS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Lluís Frigola Palet. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

SALT

MANOLO OVIDE LORENZO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Teresa Lasheras Bartrina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

VILADEMULS

JUAN IGNACIO MONCOSÍ DE BORBÓN

Ha mort als 76 anys. Residia a Galliners, Vilademuls. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint