Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 19 de març de 2023

Necrològiques DdG

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

FRANCESC FRIGOLA MASDEVALL

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Anna María Margall Poch i tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a l’església parroquial de la Sagrada Família de Figueres.

BEGUR

MIGUEL RAMÍREZ GALLARDO

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Francisca Barba Molina. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

BESALÚ

PAQUITA QUINTANA VILA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Gironell Compte. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 d’1 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BLANES

MARÍA JOSEFA RAMOS RAMOS

Ha mort als 71 anys. Era casada i tenia un fill. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

NICASIO DÍEZ PÉREZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Paula Gómez Incertis. Residia a Blanes. 

La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de la Sagrada Família de Blanes.

PILAR GARCIA ALÀ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Ollé Comas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA

MARTÍ PARCET CAMPENY

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Julià Riera. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a Santa Maria de Breda.

CABANES

ENRIC COLOMA NICOLAU

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María Brugués Tuebols i tenia dos fills. Residia a Cabanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Cabanes.

CRUÏLLES

MIQUEL SAYOLS VILA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Pilar Bañeras Blanch. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Sadurní de l’Heura.

GIRONA

MARIA SANJUÁN MORET

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep Pineda Coll. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MATA-PORQUERES

JOSEP CANAL PUIGDEMONT

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Aurora Roca Reixach i tenia tres fills. Residia a Mata-Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL

MARIA TERESA MESTRAS SORS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Lluís Frigola Palet. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

SALT

MANOLO OVIDE LORENZO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Teresa Lasheras Bartrina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

VILADEMULS

JUAN IGNACIO MONCOSÍ DE BORBÓN

Ha mort als 76 anys. Residia a Galliners, Vilademuls. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

Compartir l'article

stats