Necrològiques del 22 de Març de 2023

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

esquela 2

esquela 2 / Jaume Mundet

esquela 3

esquela 3 / Jaume Mundet

esquela 4

esquela 4 / Jaume Mundet

BANYOLES

PERE SUÑER CRUAÑAS

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Dolors Damont Estarriola. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CALONGE

ANTONIO MONTIEL SÁNCHEZ

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Barba Martí i tenia una filla. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

CASTELL D’ARO

ELADIO GARRIDO ALGABA

«Lalo»

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Clara Martínez Ruiz i tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

LLUÍS PADRÓ PADROSA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosa M. Dorca Sabater i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ALFREDO RODRÍGUEZ GAMERO

Ha mort als 95 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

RAFAEL GRACIANO MARIN

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Dolores Romero Jurado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAMÓS

PACO CALDERÓN SEGURA

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PORQUERES

CARME FIGUERAS RUBIROLA

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Venanci Muriscot Sardó. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

QUART

ISIDRE PLANAS FERRÉS

Ha mort als 72 anys. Era vidu de Montserrat Boada Quer. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSES

JUAN FERNÁNDEZ GARCÍA

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Pilar Oller García. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

SALT

INÉS VILA RIBOT

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Ernest Tarrés Giró. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

C0NCEPCIÓN SANTOS CABALLERO

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miguel Vázquez Caballero. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ARCADIO MARTÍN PANIAGUA

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Conchita Fajardo Valencia. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ANTONI DE CALONGE

PERE ANDREU MERINO

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Pepita Aliu Casas i tenia dos fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

SANT HILARI SACALM

MARIA BUSQUETS MERCADER

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Toribio Pascual Sedeño. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

SANTA COLOMA DE FARNERS

DOLORS BELLVEHÍ MORAGAS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Avellaneda Fàbregas i tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SERINYÀ

RAMON BATLLE i PERALES

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JUAN ANTONIO CUADROS LÓPEZ

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Josefa Cuadros García. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint