Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 22 de Març de 2023

BANYOLES

PERE SUÑER CRUAÑAS

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Dolors Damont Estarriola. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CALONGE

ANTONIO MONTIEL SÁNCHEZ

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Barba Martí i tenia una filla. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

CASTELL D’ARO

ELADIO GARRIDO ALGABA

«Lalo»

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Clara Martínez Ruiz i tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

LLUÍS PADRÓ PADROSA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Rosa M. Dorca Sabater i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ALFREDO RODRÍGUEZ GAMERO

Ha mort als 95 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

RAFAEL GRACIANO MARIN

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Dolores Romero Jurado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAMÓS

PACO CALDERÓN SEGURA

Ha mort als 62 anys. Era solter. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PORQUERES

CARME FIGUERAS RUBIROLA

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Venanci Muriscot Sardó. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

QUART

ISIDRE PLANAS FERRÉS

Ha mort als 72 anys. Era vidu de Montserrat Boada Quer. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSES

JUAN FERNÁNDEZ GARCÍA

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Pilar Oller García. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

SALT

INÉS VILA RIBOT

Ha mort als 98 anys. Era vídua d’Ernest Tarrés Giró. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

C0NCEPCIÓN SANTOS CABALLERO

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miguel Vázquez Caballero. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

ARCADIO MARTÍN PANIAGUA

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Conchita Fajardo Valencia. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 1/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ANTONI DE CALONGE

PERE ANDREU MERINO

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Pepita Aliu Casas i tenia dos fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

SANT HILARI SACALM

MARIA BUSQUETS MERCADER

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Toribio Pascual Sedeño. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

SANTA COLOMA DE FARNERS

DOLORS BELLVEHÍ MORAGAS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Avellaneda Fàbregas i tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SERINYÀ

RAMON BATLLE i PERALES

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JUAN ANTONIO CUADROS LÓPEZ

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Josefa Cuadros García. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats