Necrològiques del 23 de Març de 2023

esquela1

esquela1 / Jaume Mundet

BANYOLES

PERE SUÑER CRUAÑAS

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Dolors Damont Estarriola. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CASSA DE LA SELVA

JOSEP BATCHELLI GARANGOU

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Teixidor Serrat. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CASTELL D’ARO

ELADIO GARRIDO ALGABA

«Lalo»

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Clara Martínez Ruiz i tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

EL MALLOL

ANA GRABOLEDA LLAGOSTERA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Llagostera Mercader i tenia quatre fills. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Bartomeu del Mallol.

NAVATA

NATÀLIA LLAVANERA GIRONÈS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Feliu Pairó i tenia dues filles. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres. 

OLOT

ISIDRE CHARLES SAMARRA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lourdes Mayà Viguet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

MARÍA SANTOS VARGAS

Ha mort als 91 anys. Era casada amb José Benítez Moncayo. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PORTBOU

JOSEP TEIXIDOR FAJULA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Llorà i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

SANTA CRISTINA D’ARO

ELOY SANTANA MARTIN

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Isabel Roman Heras i tenia dues filles. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SALT

FRANCISCO CARMONA JURADO

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

SIURANA

PAQUITA BORDAS SALLERAS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Heras Pagés i tenia un fill. Residia a Siurana. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Coloma de Siurana.

Subscriu-te per seguir llegint