Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 23 de Març de 2023

BANYOLES

PERE SUÑER CRUAÑAS

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Dolors Damont Estarriola. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles.

CASSA DE LA SELVA

JOSEP BATCHELLI GARANGOU

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Montserrat Teixidor Serrat. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CASTELL D’ARO

ELADIO GARRIDO ALGABA

«Lalo»

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Clara Martínez Ruiz i tenia dos fills. Residia a Castell d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

EL MALLOL

ANA GRABOLEDA LLAGOSTERA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Llagostera Mercader i tenia quatre fills. Residia al Mallol. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Bartomeu del Mallol.

NAVATA

NATÀLIA LLAVANERA GIRONÈS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Feliu Pairó i tenia dues filles. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres. 

OLOT

ISIDRE CHARLES SAMARRA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lourdes Mayà Viguet i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

MARÍA SANTOS VARGAS

Ha mort als 91 anys. Era casada amb José Benítez Moncayo. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PORTBOU

JOSEP TEIXIDOR FAJULA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Llorà i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

SANTA CRISTINA D’ARO

ELOY SANTANA MARTIN

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Isabel Roman Heras i tenia dues filles. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SALT

FRANCISCO CARMONA JURADO

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

SIURANA

PAQUITA BORDAS SALLERAS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Heras Pagés i tenia un fill. Residia a Siurana. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Coloma de Siurana.

Compartir l'article

stats