Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 25 de març de 2023

Necrològiques DdG

BESALÚ

JULIANA SÁNCHEZ RUIZ

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Antonio García Garrido. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BORDILS

JOSEP MITJÀ JULIÀ

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CASSÀ DE LA SELVA

PERE BOSCH COLL

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosa Planella Masgrau i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

ANTONIO SÁNCHEZ CATALÀ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb María José Freire Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ÀNGELA MANZANA LLANES

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Manuel Ayllón Torregrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN TEJADA AGUILAR

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Navas Polo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

P. JOSEP SUREDA CAMPS, CMF

Ha mort als 83 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església del Cor de Maria de Girona.

DOLORS GIBERT ANDRÉS

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Maria Ginés Pous. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

QUIM ALCALDE BALLELL

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Dolors Roura Prat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent, dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA CANYA

FRANCISCO ARJONA LUQUE

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Angelina Aulinas Espuña i tenia dues filles. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

SILVIA GRANÉ MORENO

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Lluís Romero Bonany. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

SANT HILARI SACALM

RAMON EXPÓSITO ROJANO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria González Espejo. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Sant Hilari Sacalm.

SANTA CRISTINA D’ARO

JACQUELINE FORET

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Michel Bouvier i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Cristina d’Aro.

VILAJOAN

DOLORS TURRÓ NEGRE

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Francisco Suñer i tenia tres fills. Residia a Vilajoan, Garrigàs. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Magdalena de Vilajoan.

Compartir l'article

stats