Necrològiques del 25 de març de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

Captura2

Captura2 / Sendo Masgrau

Captura3

Captura3 / Sendo Masgrau

Captura4

Captura4 / Sendo Masgrau

Captura5

Captura5 / Sendo Masgrau

BESALÚ

JULIANA SÁNCHEZ RUIZ

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Antonio García Garrido. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BORDILS

JOSEP MITJÀ JULIÀ

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CASSÀ DE LA SELVA

PERE BOSCH COLL

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosa Planella Masgrau i tenia dos fills. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

ANTONIO SÁNCHEZ CATALÀ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb María José Freire Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ÀNGELA MANZANA LLANES

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Manuel Ayllón Torregrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN TEJADA AGUILAR

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Navas Polo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

P. JOSEP SUREDA CAMPS, CMF

Ha mort als 83 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església del Cor de Maria de Girona.

DOLORS GIBERT ANDRÉS

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Maria Ginés Pous. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

QUIM ALCALDE BALLELL

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Dolors Roura Prat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

ELISABETH BRUGUÉS RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Londres. La cerimònia se celebrarà dimarts vinent, dia 28, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA CANYA

FRANCISCO ARJONA LUQUE

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Angelina Aulinas Espuña i tenia dues filles. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

SILVIA GRANÉ MORENO

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Lluís Romero Bonany. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

SANT HILARI SACALM

RAMON EXPÓSITO ROJANO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria González Espejo. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Sant Hilari Sacalm.

SANTA CRISTINA D’ARO

JACQUELINE FORET

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Michel Bouvier i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Cristina d’Aro.

VILAJOAN

DOLORS TURRÓ NEGRE

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Francisco Suñer i tenia tres fills. Residia a Vilajoan, Garrigàs. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Magdalena de Vilajoan.

Subscriu-te per seguir llegint