Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 26 de Maig de 2023

BANYOLES

PERE SORIA DÍAZ

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Anna Maria Borrell Soler. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BLANES

JUANA MUREZ GÁLVEZ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fernando Ruiz Espejo. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CALDES DE MALAVELLA

VICTÒRIA NUALART MAYMÍ

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Pla Pujol. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MARTIN FRING

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Hannelore Fring i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. Serà incinerat avui a la funerària Vicens de Figueres.

FIGUERES

LLUÍS RIDAURA LLOBET

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

JOSÉ LÁZARO SÁNCHEZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de María Muñoz Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ROSA ALCALÁ-BEJARANO SANTIESTEBAN

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Juan Arcos Rodríguez. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

LOURDES PUJOL VILANOVA

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Josep Planagumà Clavaguera i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

NURI SALVADÓ NUÑEZ

Ha mort als 63 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PABLO GUERRERO GONZÁLEZ

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Candelaria Gámez García. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

LLUÍS TRIOLA MULLERA

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Carme Suris Raset. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

MIQUEL SALA MATÓ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Anna Maria Ferrer Cordomí. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ÀNGEL GALÁN ACEBES

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria Mont Vergés. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

ISABEL ARREBOLA BAENA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Lluís Coll Bonet. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats