Necrològiques del 26 de Maig de 2023

ESQUELA 1

ESQUELA 1 / Jaume Mundet

BANYOLES

PERE SORIA DÍAZ

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Anna Maria Borrell Soler. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BLANES

JUANA MUREZ GÁLVEZ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Fernando Ruiz Espejo. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CALDES DE MALAVELLA

VICTÒRIA NUALART MAYMÍ

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Pla Pujol. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MARTIN FRING

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Hannelore Fring i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. Serà incinerat avui a la funerària Vicens de Figueres.

FIGUERES

LLUÍS RIDAURA LLOBET

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

JOSÉ LÁZARO SÁNCHEZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de María Muñoz Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ROSA ALCALÁ-BEJARANO SANTIESTEBAN

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Juan Arcos Rodríguez. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

LOURDES PUJOL VILANOVA

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Josep Planagumà Clavaguera i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

NURI SALVADÓ NUÑEZ

Ha mort als 63 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PABLO GUERRERO GONZÁLEZ

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Candelaria Gámez García. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

LLUÍS TRIOLA MULLERA

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Carme Suris Raset. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

MIQUEL SALA MATÓ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Anna Maria Ferrer Cordomí. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ÀNGEL GALÁN ACEBES

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria Mont Vergés. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

ISABEL ARREBOLA BAENA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Lluís Coll Bonet. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint