Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 27 de maig de 2023

Necrològiques DdG

BANYOLES

MANEL COSTA OLIVERAS

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Maria Joanmiquel Vila. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 6 de la tarda, a la parròquia d’Espinavessa.

FRANCESC MASÓS FUSELLAS

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Rosa Canet Vilagran. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

CALDES DE MALAVELLA

VICTÒRIA NUALART MAYMÍ

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Pla Pujol. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FIGUERES

LLUÍS RIDAURA LLOBET

Ha mort als 64 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ROSA ALCALÁ-BEJARANO SANTIESTEBAN

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Juan Arcos Rodríguez. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de la Bisbal d’Empordà.

LA CELLERA DE TER

JOANA PUJADAS LLAUGER

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Pere Espígol Busquets. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Cellera de Ter.

LA SELVA DE MAR

JOSEP OLIVÉ VIVES

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria Buscató i tenia un fill. Residia a la Selva de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Mata de la Selva de Mar.

OLOT

PILAR COMAS BUSQUETS

Era vídua de Gabriel Pizarro Caballero i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

JORDI PUJADAS TOSSAS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Rosa Maria Llambrich Benaiges. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PLATJA D’ARO

MARÍA JOSEFA MARTÍNEZ LÓPEZ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de José Torres Soto i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

ROSES

ERNST HORST SCHEFFLER

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Helga Hildegard Scheffler i tenia un fill. Residia a Roses. Va ser incinerat ahir divendres, al crematori de la funerària Àltima de Figueres.

SALT

JOSEP ROSES COSTA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Magdalena Batallé Oliveras. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SARRIÀ DE TER

RAFAEL PÉREZ VINTCENS

Ha mort als 53 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

TORROELLA DE MONTGRÍ

ISABEL ARREBOLA BAENA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Lluís Coll Bonet. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats