Necrològiques del 30 de Maig de 2023

Necrològiques

Necrològiques / DdG

ESQUELA 1

ESQUELA 1 / Jaume Mundet

AMER

REMEI LLACH VENDRELL

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Carbonés Casacuberta i tenia tres fills. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

CALONGE

FRANCESC RADUÁ RADUÁ

Ha mort als 89 anys. Era vidu d’Elvira González García i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

GIRONA

DOLORS UBACH POSAS

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Miquel Cabruja Font. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

GABRIEL CAROLA SAU

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Francisca Solà Soler i tenia dos fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

LES OLIVES

MARIA CASTAÑÉ GIBERT

Ha mort als 97 anys. Era soltera. Residia a les Olives - Garrigoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de les Olives, Garrigoles.

LLAGOSTERA

PERE FERRER GISPERT

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Lloveras Esteve. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

LLORET DE MAR

ESPERANZA TELLO NAVARRO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Sabiote Soler i tenia un fill. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ROSES

MARÍA SÁNCHEZ BRAÑEZ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Gabriel Sastre Plana. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Roses.

SALT

ANNA SAIS BONET

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Domènech TerradasMir. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ROSALIA PELEGRINA TARIFA

Ha mort als 94 anys. Era casada amb Joan Rigau Izquierdo. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

SANT GREGORI

MARTÍN MÁRQUEZ GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vidu i tenia tres fills. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 7 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

SARRIÀ DE TER

ALBERT ROURA COMAJUAN

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Roch Rovira. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

Subscriu-te per seguir llegint