Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 31 de maig de 2023

Necrològiques DdG

AMER

ROSA SERRAT MARTÍ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francesc Serra Sala. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BANYOLES

CARME ROMANS OLIVERAS

Ha mort als 70 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA

SISETA CARBONELL ROS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Call Bosch. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MARIA CASTRO AGUADO

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Naranjo Vílchez i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANTÒNIA TORDERA BONET

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Federico Pradas Herrero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal.

LA CELLERA DE TER

ENRIC VILAMITJANA FONT

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Joaquima Puig Garangou. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Cellera de Ter.

LLANÇÀ

JOAN PASTRA BOADA

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Roura i tenia una filla. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

ESPERANZA TELLO NAVARRO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Sabiote Soler i tenia un fill. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOAN CAMPMAJOR MAS

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosario Sanjaume Andreu i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

JUAN GÓMEZ PADILLA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dolores Cañadas Marín. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

CORONA LORENZO RUBAU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Sebastià Torró Bosch. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PERALADA

MIQUEL TEIXIDOR AMIEL

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Mª Rosa Romero Costa i tenia dos fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

SARRIÀ DE TER

ALBERT ROURA COMAJUAN

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Roch Rovira. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TOSSA DE MAR

ANTONIO MORENO GUERRERO

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Carmen Rivero Beltrán i tenia tres fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

Compartir l'article

stats