Necrològiques del 31 de maig de 2023

AMER

ROSA SERRAT MARTÍ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francesc Serra Sala. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

BANYOLES

CARME ROMANS OLIVERAS

Ha mort als 70 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA

SISETA CARBONELL ROS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Call Bosch. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MARIA CASTRO AGUADO

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Naranjo Vílchez i tenia dos fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANTÒNIA TORDERA BONET

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Federico Pradas Herrero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal.

LA CELLERA DE TER

ENRIC VILAMITJANA FONT

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Joaquima Puig Garangou. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Cellera de Ter.

LLANÇÀ

JOAN PASTRA BOADA

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Roura i tenia una filla. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

ESPERANZA TELLO NAVARRO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Sabiote Soler i tenia un fill. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOAN CAMPMAJOR MAS

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosario Sanjaume Andreu i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

JUAN GÓMEZ PADILLA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Dolores Cañadas Marín. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

CORONA LORENZO RUBAU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Sebastià Torró Bosch. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

PERALADA

MIQUEL TEIXIDOR AMIEL

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Mª Rosa Romero Costa i tenia dos fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

SARRIÀ DE TER

ALBERT ROURA COMAJUAN

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Roch Rovira. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TOSSA DE MAR

ANTONIO MORENO GUERRERO

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Carmen Rivero Beltrán i tenia tres fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

Subscriu-te per seguir llegint