Necrològiques del 3 de Juny de 2023

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

esquela 2

esquela 2 / Jaume Mundet

BESALÚ

ANTONIO BALLESTA CORRAL

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Julia Martínez Abad i tenia deu fills. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

CELRÀ

JOSEP PRESAS CERVIÀ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Pilar Carolà Garcia. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Celrà.

EMPURIABRAVA

DORIS WENZKE

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Horst Paul Theodor Wenzke. Residia a Empuriabrava. 

FIGUERES

MARIA ROSA CAÑET CARRERAS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Rupert Sanllehi Fages i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

OLOT

TURA BROSSA PUJOL

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Bartomeu Collmalivern Domènech. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

ANTONIA HORTAL CARMONA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Quiñones Guerrero. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

TERESA MATEU DONATIU

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Fermí Planas Martí i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols.  La cerimònia de comiat se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

ÀNGELS BAXERIAS PUJOL

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Juan Mateu Jurado. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

VILAFANT

MARÍA DOLORES CAMINERO ZAHÍNOS

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Francisco Córdoba Cañadas i tenia una filla. Residia a Vilafant.  La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint