Necrològiques del 4 de Juny de 2023

esquela 1

esquela 1 / Jaume Mundet

ARBÚCIES

TON SANSA RIDORSA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Paquita Bosch Gisbert. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la capella de la Mare de Déu de la Pietat d’Arbúcies.

EMPURIABRAVA

DORIS WENZKE

Ha mort als 76 anys. Era vídua d’Horst Paul Theodor Wenzke. Residia a Empuriabrava.

FIGUERES

MARIA ROSA CAÑET CARRERAS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Rupert Sanllehi Fages i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOSEFA ANDRADE GRANADOS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Vilà Plana. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LONGINO SÁNCHEZ SEGURA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Juana Fernández Martínez. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LLADÓ

QUIMETA JUANOLA MALLART

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Brugués Casademont i tenia dos fills. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Lladó.

LLAGOSTERA

AMADEU ROVIRA FERRER

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Violeta Olano Betancourt. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

LLORET DE MAR

CLAUDIO BURAGLIA

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Maria Rita Nicotra. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

GRÀCIA BAELL DOMÈNECH

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Manuel Gallardo Castillo i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

DANIEL ALONSO RAMOS

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Victoria Delgado Liébana. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SALT

MARIA CORNELLA CASSA

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Joan Rovira Montfulleda. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUAN LUQUE SOLDAN

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Antonia Molero Montalvo i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

MANEL SERRA CABRAFIGA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb M. Carme Comas Serra i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

SANT JOAN LES FONTS

JOAN OLIVERAS JUANOLA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Maria Compte Bosch i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a l’església de Sant Joan les Fonts.

Subscriu-te per seguir llegint