Necrològiques del 5 de juny de 2023

FIGUERES

CARLOS HUGO GALVAN NOCETTI

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Cristina Arambillete i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Àltima de Figueres.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

LONGINO SÁNCHEZ SEGURA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Juana Fernández Martínez. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

AMADEU ROVIRA FERRER

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Violeta Olano Betancourt. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

LLORET DE MAR

CLAUDIO BURAGLIA

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Maria Rita Nicotra. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

JORDI REGUANT ALSINA

Ha mort als 84 anys. Era vidu d’Amèlia Llinàs Verges i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

SANT FELIU DE BUIXALLEU

DOLORS ARGEMÍ VILA

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Juan Xamani Sibina. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Gaserans de Sant Feliu de Buixalleu.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JUAN LUQUE SOLDAN

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Antonia Molero Montalvo i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

MANEL SERRA CABRAFIGA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb M. Carme Comas Serra i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Feliu de Pallerols.

SANT JORDI DESVALLS

ROSITA NIERGA COMAS

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Roca Comas. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

Subscriu-te per seguir llegint