Necrològiques del 6 de juny de 2023

ESQUELA 1

ESQUELA 1 / Jaume Mundet

ESQUELA 2

ESQUELA 2 / Jaume Mundet

ESQUELA 3

ESQUELA 3 / Jaume Mundet

ELRÀ

ENRIQUETA FERRER COLOM

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Mascarreras Pujadas. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu, de Celrà.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOAN BOSCH RIPOLL

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Montserrat Brugat Pinsach. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

ÁNGELES SÁNCHEZ GUTIÉRREZ

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Francisco Bermúdez González. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Llagostera.

LLORET DE MAR

JORDI REGUANT ALSINA

Ha mort als 84 anys. Era vidu d’Amèlia Llinàs Verges i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

FRANCISCO PÁEZ MARTÍN

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Josefa Bermugo Albejano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT ANTONI DE CALONGE

VICTORINO GARCÍA CABALLERO

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Pilar Font Marcos. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE BUIXALLEU

DOLORS ARGEMÍ VILA

Ha mort als 67 anys. Era casada amb Juan Xamani Sibina. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Gaserans de Sant Feliu de Buixalleu.

SANT FELIU DE PALLEROLS

MARIA REIXACH FAGEDA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Molas Ribas i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Feliu de Pallerols.

VERGES

CARMEN OLIVERAS SAURÍ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Quim Riera. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Julià de Verges.

Subscriu-te per seguir llegint