Necrològiques del 9 de Juny de 2023

ESQUELA 1

ESQUELA 1 / Jaume Mundet

ESQUELA 2

ESQUELA 2 / Jaume Mundet

ESQUELA 3

ESQUELA 3 / Jaume Mundet

BREDA

JOSÉ GUTIÉRREZ DE LA FUENTE

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Laura Terradas Puig. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CALDES DE MALAVELLA

SALVI RODRÍGUEZ PÉREZ

Ha mort als 48 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

CALELLA DE PALAFRUGELL

ANTONIO CRUZ CONESA

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Rosa Plaja Bruguera. Residia a Calella de Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

GIRONA

DAVID MARCA CAÑELLAS

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Carme Torrents Prats. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI CÀNOVAS BARNOLA

Ha mort als 101 anys. Era vidu de Rosa Boxa Bachs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

OLOT

ANGELINA COSTA COS

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Dídac García Batlle i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

MONTSERRAT PARERAS CORREDOR

Ha mort als 86 anys. Era soltera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

ELVIRA REGUEIRO OTERO

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Francisco Vilaboa Cota. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ROSES

FRÉDÉRIC GEORGES FRANÇOIS

Ha mort als 53 anys. Tenia un fill. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SALT

FRANCISCA PALACIOS ROMERO

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

VILOPRIU

CONXITA CLAPÉS MASSOT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Darnés Tubert i tenia un fill. Residia a Vilopriu. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Vilopriu.

Subscriu-te per seguir llegint