Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 19 de Setembre de 2023

GIRONA

FRANCESC JIMÉNEZ JIMÉNEZ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Clara Xiberta Soria. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, al monestir de Sant Daniel de Girona.

LA JONQUERA

JOSÉ ENRIQUE FERRÓN MARTÍN

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Trinitat Gómez Gómez i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

PALAFRUGELL

FELIPA MARTÍNEZ LUIS

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Albert Santanach Genís. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Palafrugell.

RIUDARENES

FRANCESC RUSET BES

Ha mort als 77 anys. Era solter. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Riudarenes.

ROSES

JUAN VIDAL RIBAS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Celsa Gómez Mejuto i tenia dos fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

VILAFANT

JOSÉ MARTÍNEZ MARTÍNEZ

«PEPE»

Ha mort als 85 anys. Era casat amb la Teresa i tenia una filla. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la Funerària Àltima de Figueres.

Compartir l'article

stats