Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 20 de Setembre de 2023

CALDES DE MALAVELLA

DOLORES RUIZ BENÍTEZ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Francisco Gil Conde. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Caldes de Malavella.

ENCARNACIÓN PALMA TEBA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Camilo Calderón Sánchez. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

PILAR TORRERO RUIZ

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANA MARÍA HORTAL CAÑADO

Ha mort als 77 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

FRANCESC JIMÉNEZ JIMÉNEZ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Clara Xiberta Soria. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al monestir de Sant Daniel de Girona.

ANTONIO MEDINA VELASCO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Capilla Torrejimeno Cortés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

TERESA COLOMER OM

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José María Simón Díaz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LA JONQUERA

JOSÉ ENRIQUE FERRÓN MARTÍN

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Trinitat Gómez Gómez i tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

LES PRESES

MARIA TERESA ANGLADA ESPUÑA

Ha mort als 46 anys. Tenia un fill. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

PIEDAD CRUZ GAMEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Rafael Fernández Molina. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SALT

CORONA VIÑALS CANALS

Ha mort als. 95 anys. Era vídua de Pere Torrent Algans. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

FRANCISCO PALACIOS HERRERO

Ha mort als 74 anys. Era vidu de María Piedad Puerto Jiménez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Salt.

Compartir l'article

stats