Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 21 de Setembre de 2023

bona 1 Jaume Mundet

ANGLÈS

BÁRBARA VALERA MADUEÑO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Bartolomé Fernández Naranjo. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BANYOLES

PAQUITA SALA FONT

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jacint Mir Pujol. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CADAQUÉS

XICU SALÓ NAVARRA

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Agnès Riera Caminada. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Cadaqués.

CALDES DE MALAVELLA

MIQUEL MIQUEL BOADAS

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CORÇÀ

JOSEP IGLESIAS PALET

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Conxita Trafach Bonmatí. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i santa Basilissa de Corçà.

FIGUERES

ANA MARÍA HORTAL CAÑADO

Ha mort als 77 anys. Era soltera. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

ANTONIO ÁLVAREZ VALDIVIESO

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Mercedes Rodríguez Infante. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

FORTIÀ

ERNEST SAGUÉ COSTALS

Ha mort als 73 anys. Era casat amb la Carme i tenia una filla. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANTONIO MEDINA VELASCO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Capilla Torrejimeno Cortés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Girona.

DOLORS PLANELLS ISERN

Ha mort als 102 anys. Era vídua i tenia dues filles. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 77 anys. Era casat tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia religiosa se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del Tanatori Àltima de Girona.

CONXITA SÁNCHEZ RUIZ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Lluís Bancells Viladomat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MANOLO ALONSO CANALS

Ha mort als 103 anys. Era casat amb Consol Sala Vilella. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

LES PRESES

MARIA TERESA ANGLADA ESPUÑA

Ha mort als 46 anys. Tenia un fill. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la placeta del cementiri d’Olot.

LLORET DE MAR

FRANCISCO COTANO CHACÓN

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Margarita Prieto León i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

PERE PETIT JUNQUÉ

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Roselia Mercado González i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

TOMÁS BAÑOS FLORES

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Dolores Maldonado López. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

MIQUEL MASÓ PUIGVERT

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Maria Aiguabella Soler i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 3/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PERE CASADO SEGURA

Ha mort als 71 anys. Tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

TORROELLA DE MONTGRí

FACUNDO RIEMBAU GRAU

Ha mort als 66 anys. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats