Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 24 de setembre de 2023

Necrològiques DdG

. .

BANYOLES

JOAN POU CABRATOSA

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Teresa Felip Brugués. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Maià de Montcal.

EL FAR D’EMPORDÀ

JOAQUIM CLOS SOLÀ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Dolors Casellas Hortensi. Residia al Far d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del Far d’Empordà.

GIRONA

JOAQUIMA NIÑO MUSQUERA

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Alejandro Xifreu. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

REMEI TORRELLAS ROCA

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Medir Mundet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Fèlix de Girona.

LLUÍS COLL ALABERT

Ha mort als 57 anys. Era casat amb Cristina Montes Lara. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

LA JONQUERA

JAUME FIOL NAVARRA

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Concepción López García i tenia dues filles. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 de migdia, a la parròquia de la Jonquera.

LLORÀ

JOAN BAQUERO SARDÓ «Nito»

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a Llorà, Sant Martí de Llémena. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

OLOT

JOAN PUIG BASSEGANYA

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Montserrat Teixidó Torrentà i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TERESA PAIRALÓ FARRÉS

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep Casanova Pujol i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PERALADA

PEPITA PUJOL PUIG

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Ernesto Isern Artes i tenia una filla. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, a la Funerària Vicens de Figueres.

PORTBOU

ALFONSO ÁLVAREZ MOLINA

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Mercè Viusa Molina i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Portbou.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ANTONIO GARCÍA ALONSO

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Emilia Alcaide Núñez i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del Tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILABERTRAN

JOSEP PLANELLS ROURA

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

Compartir l'article

stats