Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 26 de Setembre de 2023

ARBÚCIES

ROSA PLA MASFERRER

Ha mort als 96 anys. Era vídua de RamonMasó Torras. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

BLANES

JOSEP MARIA CASAS FLORES

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Dolores Roqueta Coll. Residia a Blanes.

ANTONIO ANAYA FERNÁNDEZ

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Encarnación Baeza Galván. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

DOLORES CARRILLO CORBACHO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pedro Durán León. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

GIRONA

MONTSERRAT CARRERAS PUIGORIOL

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Jaume Juher Espigué. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JUAN LUQUE LÓPEZ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Mercedes Carmona Llamas. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MAÇANET DE CABRENYS

VICENTE MANCEBO FUENTES

Ha mort als 64 anys. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Funerària Vicens de Figueres.

SALT

LORENZO HERRERA PADILLA

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Irina Dreglea Dreglea. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

ANGELITA TRUY MIR

Ha mort als 104 anys. Era vídua de Josep Canals Bertran. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANT ANTONI DE CALONGE

ENRIQUE CARMONA MUÑOZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Pastora Hidalgo Martín i tenia dos fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

FRANCESC CAIXACH LLOVET

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Isabel Pigem Oliveras. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JULIÀ DE RAMIS

JOAN PÉREZ DÍAZ

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Maria Rosa Brugués Badosa. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ÀNGEL CORS MONTANÉ

Ha mort als 66 anys. Residia a Santa Coloma de Farners.

Compartir l'article

stats