Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 27 de Setembre de 2023

BLANES

JOSEP MARIA CASAS FLORES

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Dolores Roqueta Coll. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

NARCÍS TRULL VENTURA

Ha mort als 82 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

DOLORS GIMÉNEZ HERVILLA

«Dolors de l’Asilo»

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan de l’Asilo i tenia quatre fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

CORÇÀ

MARIA DOLORS SABRIÀ SABATER

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Pere Font Vila. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Corçà.

FIGUERES

PACO FERNÁNDEZ VILCHES

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Isabel Ruiz Ruiz i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

JOSEP OLIVERAS PASCUAL

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carme Argelès Rustullet i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Navata.

GIRONA

JOSÉ RODRÍGUEZ MILAN

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carmen Cortés Moya. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

MARÍA CALVETE PRIOR

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Miguel Martín Carvajal. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

OLOT

JOANA PAGÈS SERRA

«Janina»

Ha mort als 76 anys. Era vídua d’Anton Sala Gibert. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

MARIA CINTA NADAL GAUSACHS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Rafel Príncep Vicens. Residia a Palamós.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARCOS CAMPOY GUIJOSA

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Rosa Fernández Gallardo i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

PILAR TURON COSTA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Solé Puig. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Riudarenes.

VERGES

GLÒRIA COLOMER COLL

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eladi Alabau Serra. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

VILAFANT

ANTONIO BAUTISTA MURCIA

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Teresa Martínez Gómez i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

Compartir l'article

stats