Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 28 de Setembre de 2023

. .

. .

BLANES

NARCÍS TRULL VENTURA

Ha mort als 82 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes.

FIGUERES

ANTONIO FERRER BRANSUELA

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

LIDIA MAYNOU BOSCH

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Albert Masferrer Culubert. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JESÚS HERVAS NAVARRO

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Josefa Ramírez Ruiz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Germans Sàbat de Girona.

OLOT

MONTSERRAT SALA ESPUÑA

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Joan Ventolà Ferrés i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

CARMELO BERMUDO GALLARDO

Ha mort als 79 anys. Era casat amb María Pérez Gallardo. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

PERALADA

PERE COSTA JOHERA

Ha mort als 100 anys. Era vidu d’Elisa Marí Algans i tenia dues filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

ROSES

DOLORES SÁNCHEZ LEÓN

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Juan Pérez i tenia una filla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui, a les 5 de la tard, a la Funerària Àltima de Figueres.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ENRIC SALA VICENS

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Maria Pilar Esteva Oliver i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT PERE PESCADOR

JOAN ROIG LLORENSÍ

Ha mort als 90 anys. Residia a Sant Pere Pescador.

La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

VERGES

GLÒRIA COLOMER COLL

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Eladi Alabau Serra. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Julià de Verges.

VILA-SACRA

ÁNGEL GARCÍA SEVILLA

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Purificación Blanco de la Fuente. Residia a Vila-sacra.La cerimònia de comiat se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Àltima de Figueres.

Compartir l'article

stats