Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 3 de Octubre de 2023

. .

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

MANUEL GUTIÉRREZ MORILLO

Ha mort als 72 anys. Tenia dos fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

BANYOLES

MARIA GRÀCIA ADROHER TARRÉS

Ha mort als 53 anys. Era casada amb Joan Carol Tarrús i tenia dos fills. Residia a Banyoles. La cerimònia es va celebrar ahir dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori del Pla de l’Estany de Banyoles.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MARIA SALADINA VALERA BLANCO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Charles Feliu i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Castelló d’Empúries.

GIRONA

ANA PÉREZ EXPÓSITO

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Francisco Manzano Peinado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MERCÈ SOLER DALMAU

Ha mort als 90 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MAÇANET DE LA SELVA

FÉLIX MATEO GARCÍA

Ha mort als 61 anys. Residia a l’Hospitalet de Llobregat. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

ORDIS

PERE COSTA FIGUERAS

Ha mort als 54 anys. Tenia dos fills i residia a Ordis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

ROSES

MARINA GONZÁLEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Félix Domínguez Macías. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Roses.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JAUME FABRELLAS SUREDA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Surià Puig i tenia dos fills. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats